Galéria

menü

vissza

Tehergépkocsik és pótkocsik szervizelése

 
Tehergépkocsik és pótkocsik szervizelése, sebességváltók javítása. 

 

Az értékesítéseinket támogatjuk ezzel a szolgáltatással. Fő célunk, hogy a forgalmazott járműveket az ügyfeleinknek szervizelt állapotban tudjuk átadni. A saját szervizünk biztosítja a hatékony, gyors, hozzáértő szakmai hátteret.

 

Biztosítja azt a szakmai tudást, ami a legfontosabb a járművek kiválasztása során. Képesek vagyunk megtalálni a legjobb műszaki állapotú eszközöket, azonnal el tudjuk dönteni a rendelkezésre álló információk, szakmai tapasztalatok, szakirányú kollégák, számítógépes rendszer, adatbázis, háttérinformációk segítségével, hogy azt az eszközt megvásároljuk, vagy nem. Megalapozzuk és biztosítjuk annak lehetőségét, hogy az ügyfeleink maximálisan meg legyenek elégedve és visszatérő ügyfelekké váljanak, mint ezt a 20 éves szakmai tapasztalat alá is támasztja. Célunk olyan eszközöket átadni a vevőknek, hogy mind műszakilag, mind esztétikailag a legjobbat kapja. A szakmai háttér biztosítja ezt számukra és ügyfeleink számára.

 

Rendelkezünk szerelőcsapattal, lakatosokkal, autófényezőkkel, szemcseszórókkal, anyagbeszerzővel, sofőrökkel.

 

Telephelyünkön taláható szerelőműhely, kamionmosó, homokszóró, lakatosműhely, két kamrás utánégetős 14,4m-es kamion és nyerges pótkocsis fényezőkabin.   

 

Minden típusú 7,5t-át meghaladó össztömegű tehergépkocsikat és pótkocsikat szervizelünk teljes körűen. Tehergépkocsik sebességváltóit javítjuk garanciával.  

  

Válasszon bennünket!

Korrekt ügyintézés, 30éves gyakorlat, megelégedett ügyfelek,

járművek körültekintő, kontrolált kiválasztása,

komplett szerviz háttér, számítógépes diagnosztika.

Import és hazai beszerzés, szállítás, szervíz, mosó, homokszóró,

több ezer m2 szerelő és lakatos szakműhely, fényező kabin,

értékesítés egy helyen teljekörű kiszolgálással, garanciával.